Super trots ben ik op de samenwerking met Suzanne Alting en haar team van DierenDokters Utrecht.
DierenDokters Utrecht is een dier- en klantvriendelijke kliniek, er wordt echt de tijd genomen voor jou en je hond. Daarnaast is de kliniek uitgerust met de meest moderne apparatuur.

Bij honden in de gedragstherapie moet ik regelmatig doorverwijzen naar een dierenarts om een medische oorzaak voor het gedrag uit te sluiten, daarnaast kan er overleg nodig zijn voor het inzetten van gedragsmedicatie bijvoorbeeld.

Dierendokters Utrecht samenwerkingConsult in de kliniek

Consulten van Praktijk voor Hondengedrag kunnen in overleg ook plaatsvinden in de kliniek van DierenDokters Utrecht. Andersom heeft DierenDokters Utrecht regelmatig eigenaren op consult die opzoek zijn naar een betrouwbare gedragstherapeut. Op deze manier helpen we elkaar en hebben we samen een bredere kijk op gedragsproblemen.

Pup Coaching Traject

Uniek, bij DierenDokters Utrecht kun je ook terecht voor het Pup Coaching traject. Hierbij wordt je door paraveterinair Natasja begeleid bij het opvoeden van je pup gedurende het 1e levensjaar. Natasja heeft vele scholingen gevolgd op het gebied van hondengedrag.

* Ben jij zelf werkzaam in de hondenbranche en wil je graag een samenwerkingsverband met mij aangaan? Leuk! Je mag altijd contact met mij opnemen.