Een gelukkige pup door goede begeleiding

Wist je dat Praktijk voor Hondengedrag sinds kort ook 1 op 1 puppycursussen aanbiedt?

In mijn werk als gedragstherapeut ben ik sinds de start van mijn eigen praktijk al te veel situaties tegengekomen waarin het eigenlijk in de basis mis is gegaan. Mijn visie is dat je de pup moet opvoeden in plaats van trainen, zodat je pup goed kan functioneren in onze drukke maatschappij en een graag geziene gast is in verschillende situaties.

De basis in mijn lessen is beheersing, contact en binding met de baas, netjes meewandelen aan de lijn en op commando hier komen. Verder leer je hoe je om moet gaan met ongewenst gedrag als bijten in de handen en opspringen bijvoorbeeld.

In 5 lessen krijg je van mij antwoord op al je vragen, we werken aan situaties die voor jullie belangrijk zijn en die jullie pup in zijn verdere leven tegen gaat komen. In veel puppycursussen wordt een standaard programma afgewerkt en wordt er niet specifiek gekeken naar wat jullie moeilijk vinden of waar jullie pup net een beetje extra begeleiding in nodig heeft.

De puppybegeleiding vindt plaats in een losloopgebied, in jullie woonwijk, in de stad of op het station. Ze worden steeds toegespitst op jouw wensen.

Daarnaast is deze unieke begeleiding ideaal voor eigenaren die niet op vaste tijdstippen naar een cursus kunnen komen in verband met onregelmatig werk of voor mensen die cursus willen volgen met het hele gezin. Puppy begeleiding is een individueel traject om je pup de best mogelijke start te geven als een stabiele huisgenoot.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en tarieven, neem dan een kijkje op de website van Praktijk voor Hondengedrag of neem contact op met Kim Noordermeer van Praktijk voor Hondengedrag.